Wat we doen

Als zelfstandig professional en ondernemer ben je altijd bezig en is je tijd beperkt. Je tijd efficiƫnt besteden is daarbij belangrijk en daarom geloven wij in het zelf doen van de dingen waar je goed in bent en het door anderen laten doen van de dingen waar je niet zo goed in bent. Met jarenlange ervaring op het gebied van administratie en kennis van systemen zijn wij goed in het verzorgen van administraties en het verstrekken van de daarmee samenhangende adviezen.

We gaan ervan uit dat je zelf je verkoopfacturen maakt. Met wat er verplicht allemaal op een factuur moet staan kunnen we je natuurlijk helpen. De verkoopfacturen lever je, net als je inkoopfacturen, (pin)bonnen, bankafschriften en alles wat van belang is, via de email bij ons aan. We raden je aan hiervoor een vast moment per week in te plannen. Regelmatige aandacht voor je administratie helpt om de hoeveelheid tijd die je ermee bezig bent te beperken. Finance For One verwerkt de ontvangen documenten en levert op vaste momenten diverse overzichten die je helpen bij het runnen van je onderneming en je inzicht geven in je financiƫle situatie. De administratie wordt op die manier een eenvoudige activiteit met toegevoegde waarde. De documenten die je ingediend hebt kunnen direct in een schoenendoos waar ze niet meer uit hoeven, de bewaartermijn is 7 jaar. De gegevens in de administratie zijn de basis voor de belastingaangiftes. Vragen kun je stellen per mail, telefoon of in een persoonlijk (video-)gesprek.

We zorgen ervoor dat je administratie een eventuele controle door de Belastingdienst goed doorkomt door de kwaliteit van de te verwerken documenten te bewaken. Wanneer iets niet goed is zullen we je dat laten weten.

Door met ons samen te werken ben je heel weinig tijd kwijt aan je administratie, krijg je deskundige adviezen en kun je je administratie ook daadwerkelijk gebruiken om informatie uit te halen, bijvoorbeeld om te weten welke facturen je klanten hebben betaald of nog moeten betalen.

Ben jij een zelfstandig professional of een (kleine) ondernemer? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.