Welkom

Bij Finance For One maken we het leven van zelfstandig professionals en kleine ondernemers een stukje makkelijker. We zorgen ervoor dat ze meer tijd hebben voor dingen waar ze goed in zijn en plezier aan beleven. Op die manier kunnen ze beter presteren.

Bij ons lever je digitaal alle documenten en de bankmutaties aan en wij verwerken dat met behulp van de modernste systemen. Je hoeft zelf alleen nog maar bezig te zijn met het opstellen van je facturen en het insturen van de te verwerken documenten. Onze ervaring leert dat het door jou laten inboeken van documenten (of dat nu ‘ouderwets’ of met een appje gebeurt) en het daarna door ons laten controleren van  jouw werk niet zo efficiënt is dan wanneer we dat direct met behulp van geavanceerde systemen zelf doen. Wekelijks krijg je bij ons overzichten beschikbaar met daarin de actuele stand van zaken. Kortom, we zorgen ervoor dat je administratie bij ons jou zo min mogelijk tijd en geld kost.

Wij helpen je graag met je administratie en de daarmee samenhangende belastingzaken. Ben jij een zelfstandig professional of een (kleine) ondernemer? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.